Finance medewerker

Van scores en punten tot millimeters en seconden. In sport draait het om cijfers, focus en controle. Net als in het bedrijfsleven. Daarom zoeken we een enthousiaste collega ter vervanging van een zwangerschapsverlof in ons financiële team, met uitzicht op een langer contract.

Samen met Tom van Buren (Manager Finance) en Floor de Vries (Finance medeweker) ben je verantwoordelijk voor de financiële huishouding van Triple Double en haar deelnemingen. De taken betreffen onder andere het verzorgen van de financiële administratie (incl. maandrapportages en aangiften), het maken van analyses, het voorbereiden van jaarrekeningen, het optimaliseren van de financieel juridische omgeving en het ondersteunen van het Management Team in brede zin.

Welke vaardigheden neem jij mee?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Een gedreven teamspeler met een passie voor sport
  • Accuraat en boekhoudkundig sterk
  • Zelfstandig en pro-actief
  • Goede communicatieve en sociale eigenschappen
  • Kennis van AFAS (dit is een pré)

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende job binnen een toonaangevend bureau met een eigen visie op het gebied van sportmarketing. Je werkt met toonaangevende klanten met een ervaren, goed én leuk team. Wij bieden uiteraard een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden, de mooiste werkplek van Nederland (SXeindhoven.nl) en een zeer goede en sportieve werksfeer. Daarnaast bezoeken we regelmatig samen een sportwedstrijd, proberen we maandelijks een sport uit én krijg je een vergoeding voor je eigen sportlessen. Tot slot krijg je toegang tot de online cursussen van GoodHabitz.

Over Triple Double

Onze liefde voor sport… die drijft ons al 25 jaar. Die liefde is puur en onvoorwaardelijk en blijven we opnieuw ontdekken met mooie klanten en de nieuwste ontwikkelingen in de sportwereld. Van de kelderklasse tot Diego Armando Maradona en van curling tot het relatief nieuwe padel. Wij omarmen het en zien de schoonheid in ieder. Met onze belofte ‘make sports count’ beloven we dat wijzelf voor onze klanten, de sport, overheid, fans en het Nederlandse publiek impact willen maken met en in de sport. Dat doen we zo concreet mogelijk, namelijk met cijfers. Daarom gaan wij als een echt sportteam altijd voor de winst en is mooi spel voor ons een must. Dat doen we voor onder andere Albert Heijn, DHL, Unibet, UEFA, Nationale-Nederlanden en PSV.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar info@tripledouble.nl. Voor vragen over deze functie is Tom van Buren bereikbaar via tom@tripledouble.nl of 06-42252564.