Partnership Manager

Wie zijn wij?
Triple Double eet, drinkt, denkt, doet en slaapt sport. Sterker: het is de gemene deler binnen ons team. Van strategen, creatieven, sportmarketeers, partnership managers en designers tot eventmanagers en online & social media specialisten (onder het label TDE). Samen werken we elke dag aan de juiste content waarin sport en ondernemerschap elkaar vinden. Het resultaat? Innovatieve campagnes, commercials, videoproducties, events, fotoshoots, online platformen, social media content, huisstijlen, persconferenties, het sluiten van partnerships en veel meer.

Wie zoeken wij?
Team Partnerships breidt uit en daarom zoeken wij een Partnership Manager met pit, energie en een groot netwerk in de (Nederlandse) sportbranche. Iemand die overal kansen in ziet, snel kan schakelen, sterke relaties op kan bouwen, out of the box kan denken en altijd scherp is. Van merken overtuigen van de kracht van sport tot het verbinden van een merk aan een passende propositie. Samen met team partnership en onze sportmarketeers sluit je de mooiste deals in de sportwereld. En dat voor de mooiste merken, bonden, atleten, evenementen en clubs. In Nederland en ver daarbuiten.

Welke vaardigheden neem jij mee?
Je hebt een passie voor sport en weet goed wat sport kan betekenen voor individuen, community's en organisaties/merken. Je bent een gedreven en inspirerend persoon die optimaal presteert binnen een team. Je hebt een groot netwerk in de Nederlandse sportbranche en weet hoe het is om commerciële deals te sluiten. Daarnaast kan je een adviserende rol aannemen in verschillende trajecten. Verder heeft onze nieuwe commerciële collega in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Zelfstandig ontwikkelen van concrete proposities
  • Goede strategische denker
  • Organisatorisch sterk en stressbestendig
  • In staat snel te schakelen
  • Relatiebeheer

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende en afwisselende job binnen een toonaangevend bureau met een eigen creatieve en commerciële blik op het gebied van sportmarketing. Je werkt met toonaangevende klanten in een ervaren, goed én leuk team. Wij bieden uiteraard een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden, de mooiste werkplek van Nederland (in SX) en een zeer goede en sportieve werksfeer.

Interesse?
Klopt jouw hart ook voor de sport? Zet jij je tanden graag in commerciële vraagstukken? Zie jij overal kansen, en ben je een echte verbinder? Dan bieden we een thuis dat bij je past. Interesse? Stuur dan voor maandag 28 juni je motivatie en CV naar info@tripledouble.nl. Voor vragen over deze functie is Robin Faber bereikbaar via robinfaber@tripledouble.nl