#demooiste van allemaal

Een terugblik op een zonovergoten marathon-weekend, waar we namens Nationale-Nederlanden verantwoordelijk waren voor exposure, communicatie én merk-activatie.

Van het NN Pacing Team tot billboards bij de live NOS-uitzending. En van de de 12.900 (!) ingezonden video's voor de NN Hardloopsupporter tot de NN Kids Run.

NN Kids Run

De Coolsingel was zaterdag onder een stralend lentezonnetje het podium voor de jongste lopers. Een recordaantal van 112 kinderen verscheen, dankzij de samenwerking met Jeugdeducatiefonds, aan de start van de NN Kids Run. Niet alleen krijgen zij een warming-up van NN Running Team-ambassadeur Michel Butter, ook zorgden we ervoor dat voor deze kinderen een nieuw paar hardloopschoenen klaar stond.

De laatste van Lee

Zondag verrasten we kort voor de start Lee Towers en later ook de Burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, met een persoonlijk aandenken. Beide heren waren dit jaar voor de laatste keer in functie aanwezig waren bij de NN Marathon Rotterdam.

NN Hardloopsupporter

Onder luid gejuich van duizenden supporters zette later die dag NN Running Team-atleet Abdi Nageeye in 2.04.45 de beste tijd neer. Een nieuw Nederlands record, geweldig! Bij de vrouwen ging de eerste plaats naar Bashete Bekere (2.19.30). Bij het 34 kilometerpunt, het zwaarste stuk van de marathon, bewees ook de NN Hardloopsupporter weer zijn waarde. En ook hier vielen records: niet eerder waren er zo veel persoonlijke aanmoedigingsvideo’s ingestuurd: 12.900! En of al die support nog niet genoeg was, liepen er afgelopen weekend ook 50 pacers mee om lopers te helpen bij het bereiken van hun streeftijd én waren er 32 lopers die hun visueel beperkte hardloopmaatje een onvergetelijke dag bezorgden.


Zo maakte Nationale-Nederlanden hun belofte 'Onze support heb je' tijdens NN Marathon Rotterdam weer meer dan waar.

Continue reading

Check out these related updates