UEFA en ERC lanceren chatbot met Haaland en Martinez

Na eind februari get-trained.com te hebben gelanceerd, lanceren de UEFA en ERC nóg een innovatieve oplossing in hun missie om 111.000 voetbalfans de basisstappen van reanimatie te leren. Recent werd een interactieve chatbot training gelanceerd, met Lautaro Martinez en Erling Haaland.

Chatten met Haaland óf Martinez
Fans kunnen in een virtueel 1-op-1 gesprek de reanimatiecursus voltooien, samen met de topscorer van de Serie A óf van de Premier League. De gebruiker kiest één van de acht beschikbare talen en leert via een aantal korte informatieve clips en vragen de belangrijkste stappen van reanimatie op een leuke en interactieve manier.

Fans kunnen de chatbot training via Instagram en Facebook Messenger doorlopen. Door deze training naast het gelanceerde platform óók via Facebook en Instagram aan te bieden wordt een brede doelgroep bereikt. Win-win voor de gebruiker én UEFA en ERC, die hoge conversie aantallen verwachten met deze in-app experience.

Via bovenstaande explainer gedeeld door de UEFA Champions League zijn miljoenen voetbalfans bereikt. Zelf chatten met Haaland of Martinez? Start je training via Instagram of Facebook.

Continue reading

Check out these related updates