Albert Heijn en KNVB halen er alles uit met Teamfruit.

We mogen weer… de voetbalcompetities zijn weer van start! Iedereen is er klaar voor. Van trainers tot kledingwassers en van vlaggers tot lijnentrekkers. En vanaf dit seizoen ook de Teamfruit-regelaars! Albert Heijn en de KNVB bundelen hun krachten met hun nieuwe campagne 'Teamfruit', waarmee beide partijen zich hard maken voor een duurzame gedragsverandering onder de jongste sporters en zicht inzetten voor een gezonde levensstijl en een verantwoorde sportomgeving.

Kinderen tot 12 jaar consumeren niet voldoende fruit.

Om goed te herstellen en sterker te worden zijn de gezonde koolhydraten van fruit voor ieder kind heel belangrijk. Toch eet minder dan de helft (44,4%) van de kinderen tot 12 jaar elke dag voldoende fruit. Onder middelbare scholieren is dat percentage nog lager: slechts 31,2% van hen eet dagelijks fruit.

Wij willen de verbindende kracht van voetbal gebruiken om samen met de KNVB de jeugdvoetballers van Nederland te stimuleren om een lekker stukje fruit te eten in de rust of na de wedstrijd. Iets dat past bij de missie van Albert Heijn: samen beter eten bereikbaar maken, voor iedereen.

— Johan van der Zanden, directeur marketing en communicatie bij Albert Heijn.

Campagne terug te zien op en rondom de voetbalvelden.

De campagne is zichtbaar op de amateurvelden met o.a. de Teamfruitbak, maar ook daarbuiten. Je kunt de campagne zien of horen op ah.nl/teamfruit, in de Voetbal.nl-app (waar je je kan aanmelden als Teamfruit-regelaar), rond wedstrijden van Oranje op TV middels een tag-on en billboarding, op socials met verschillende content en winacties en bij mediapartners als Voetbal International, ShowYourSkills en verschillende voetbalpodcasts.

Continue reading

Check out these related updates