Energiedirect.nl

PSV Walk of Fame

Energiedirect.nl heeft na zes seizoenen het shirt van PSV verlaten en bedankt de club en haar supporters met de PSV Walk of Fame. Een levend monument waarop tegels met voetafdrukken van PSV-legends vereeuwigd zijn.

Services

Communicatie
Technology
Strategy
Media
Activation
Creation
Data
Events

Credits

PSV Media
Mønaerk
Vormgenoten
Make sports count

12.000

stemmen op PSV-helden

12

helden zijn vereeuwigd op de PSV Walk of Fame

35.000

fans keken live mee tijdens het nemen van de voetafdrukken van Romário

Walk of Fame

Tijdens de PSV FANdag werd de PSV Walk of Fame en daarmee de eerste elf tegels onthuld. Welke helden als eerste werden geëerd heeft de voormalig hoofd- en rugsponsor niet zelf bepaald. Via alle kanalen van PSV werden supporters opgeroepen om hun favoriete spelers te nomineren voor een plekje aan de officiële PSV Walk of Fame.

Bijna 12.000 fans gaven gehoor aan die oproep. Willy van der Kuijlen, Ronaldo, Luc Nilis, Hans van Breukelen, Ruud van Nistelrooij, Phillip Cocu, Berry van Aerle, Mark van Bommel, Heurelho Gomes, Arjen Robben en Mateja Kezman zijn als eerste vertegenwoordigd aan de PSV Walk of Fame. Onder toeziend oog van fans en Nilis, Van Breukelen, Cocu en Van Aerle werden de eerste tegels onthuld.

Romario

Echter één vraag bleef open staan: waar is Romário? Hij werd door fans unaniem bestempeld tot nummer 1, maar kon niet aanwezig zijn op de PSV FANdag. Energiedirect.nl en PSV hebben alles op alles gezet om de Braziliaan toch naar Eindhoven te halen. Tijdens PSV – AZ werden zijn voetafdrukken ten overstaan van aan vol Philips Stadion afgenomen, en later toegevoegd aan de bijzonder collectie aan de oostzijde van het Philips Stadion.

De PSV Walk of Fame is een levend monument, wat inhoudt dat zowel PSV als energiedirect.nl de ambitie hebben om de PSV Walk of Fame in de toekomst van nieuwe voetafdrukken te blijven voorzien.

“Onze clubliefde blijft en leggen we vast in steen. Samen met PSV gaan we zoveel mogelijk helden uit het verleden en heden vereeuwigen rond het Philips Stadion”

— Roel de Kok, manager branding van energiedirect.nl

Interested in seeing more of our work?

See what else we have created